Vorbiți despre așteptările și limitele rețelelor sociale.

Vorbiți despre așteptările și limitele rețelelor sociale.

În această fază, deseori ne gândim la cealaltă persoană ca fiind perfectă, închizând ochii la defecte, incompatibilități sau semnale roșii. Adesea idealizăm această persoană și avem așteptări nerealiste despre cum este ea.

Dragoste: Dragostea este o experiență construită cu timpul, intimitatea și sentimentul de a ști cine este cealaltă persoană. Dragostea este un verb, o acțiune și o alegere a modului în care ne arătăm și ne onorăm dinamica cu cealaltă persoană. Dragostea este sensibilă, stabilă și respectuoasă.

Cum ați defini fiecare dintre acești termeni? Ce simti?

Atunci vei ști cum poți iubi.

Cauți sex sau intimitate? Există o diferență.

Cu toții avem moduri diferite de a măsura cât de mult ne place partenerul nostru. Pentru unii, este vorba despre cât de des vor să facă sex, dacă ne cumpără flori, dacă ne prezintă familiei și prietenilor sau dacă își amintesc de aniversări. Și să nu uităm că pentru mulți oameni este dacă (sau cât de des) partenerul lor a postat despre ei pe rețelele sociale.

Eliberați-vă de disconfortul articular și trăiți-vă viața la maxim. Încercați acum suplimentul nostru la https://hondrostrong-website.com/ro/ .

Rețelele de socializare nu au devenit doar o modalitate de a ne petrece timpul liber, de a găsi cele mai bune restaurante din oraș sau de a afla despre hack-uri de organizare a casei – oamenii au început să o trateze ca pe un semn al iubirii partenerului lor.

De ce îți pasă de ceea ce postează partenerul tău pe Instagram, rețelele sociale?

Dacă postarea despre celălalt pe rețelele sociale înseamnă foarte mult pentru tine, este important să reții că nu toată lumea va acorda postărilor aceeași semnificație ca și tine. Având în vedere asta, examinează de ce te deranjează lipsa de postări a partenerului tău:

 • Face relația să se simtă mai puțin oficială sau reciprocă?
 • Sperai că postările sau poveștile lor îl vor face pe fostul lor să se retragă?
 • Poate vrei ca prietenii tăi să nu mai întrebe de ce nu postează niciodată despre tine.

Care este motivul pentru care vrei să fii pe rețelele lor de socializare? Fi onest cu tine insuti. (Nu există un răspuns greșit.)

Dacă îți pasă că partenerul tău nu postează despre tine, continuă să citești.

Cu cine ar trebui să petreci mai mult timp? 6 tipuri de oameni de care să ții aproape.

Triangularea: Ce este și cum o împiedici să-ți distrugă relația?

Cei mai mulți dintre noi au făcut –– la un moment dat sau altul –– o scufundare profundă prin rețelele sociale ale partenerului nostru și am observat ori de câte ori au postat despre relația lor anterioară (cât de des, ce fel de poze și, evident, comentariile). Și acum, în detrimentul nostru, comparăm relația noastră cu cea pe care o aveau cu altcineva. Unii dintre noi ar putea compara, de asemenea, cât de mult a postat fostul nostru despre noi. Nimic din toate acestea nu este teribil de util. Ceea ce este util este să înțelegeți ce semnificație ați atribuit rețelelor sociale.

Deși oricare dintre aceste motive ar putea fi motivul pentru care ei nu postulează despre tine, ar putea exista și alte explicații. Ca:

 • Nu sunt foarte activi pe rețelele de socializare.
 • Ei și-au stabilit limite în privința confidențialității lor.
 • Au suferit drame sau răni cauzate de postări despre relații în trecut.
 • Ei încearcă să te protejeze de troli.
 • Agenții sau managerii le-au instruit să mențină relația la un nivel scăzut (în funcție de tipul lor de muncă).
 • Nu sunt pregătiți să posteze.
 • Ei știu că sunteți selectiv în ceea ce privește imaginile care vă plac și sunt difuzate din partea prudenței.
 • Ei nu știu ce simți când te afli pe rețelele lor de socializare – nu ai avut niciodată o conversație sinceră despre asta.

Ai o conversație cu persoana cu care te întâlnești

Indiferent de motivul lor, este esențial să purtați o conversație și să clarificați.

Dacă te simți blocat și nu știi cum să aduci subiectul, iată câteva sfaturi utile de luat în considerare:

 1. Distribuiți ceea ce ați observat (de exemplu: ei nu postează sau fac acest lucru rar).
 2. Împărtășește cum te face să te simți (trist, îngrijorat, de parcă te-ar ascunde etc.).
 3. Spune de ce te face să te simți așa. (Poate că fostul tău nu a postat niciodată despre tine și avea o aventură etc.)
 4. Fii curios despre ce au de spus. Ascultă cu adevărat. Nu este vorba de a-i convinge să posteze, ci de a înțelege punctul lor de vedere.
 5. Vorbiți despre așteptările și limitele rețelelor sociale. („Vreau să fac anunțul nostru de logodnă pe Instagram” sau „Ar însemna foarte mult pentru mine dacă ai posta despre mine de ziua mea” sau „Chiar nu mă simt confortabil când postezi fotografii cu întâlnirile noastre.)

Sara Kuburic este o terapeută specializată în identitate, relații și traume morale. În fiecare săptămână, ea împărtășește sfaturile ei cu cititorii noștri. Găsiți-o pe Instagram @millennial.therapist . Ea poate fi contactată la [email protected].

Ce este o relație de „lansare soft”? Și este potrivit pentru tine?

Mulți oameni își fac selfie-uri seducătoare. Sunt imaginile împuternicitoare sau disperate?

Am co-fondat Urban Health Media Project anul trecut și am ajutat la pregătirea elevilor de liceu din Washington și Baltimore să raporteze în comunitățile lor despre problemele de sănătate și sociale, care sunt mult mai grave decât am știut vreodată. Și nu sunt un suburban naiv. Am crescut la doar câteva minute de centrul orașului New Haven și am locuit în Washington sau chiar în afara lui de când am terminat facultatea.

Vestea bună: adolescenții vorbesc, vorbesc și fac diferența. Acest lucru este evident din lobby-ul de succes al elevilor din Parkland la casa de stat și din scoala națională de săptămâna trecută.

Mai mult: sinuciderea adolescenților este în creștere. Sănătatea mintală neregulată și tratamentul dependenței împărtășesc vina?

La fel ca majoritatea părinților, unii dintre mamele și tații elevilor se îngrozesc – sau mai rău – de cât de mult doresc adolescenții lor să împărtășească despre ceea ce se întâmplă în viața lor. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește provocările de sănătate mintală, care rămân stigmatizate pe criterii rasiale, etnice și socioeconomice.

Provocările de sănătate mintală ale lui Sadie Schiller, în vârstă de paisprezece ani, au început să se intensifice în urmă cu aproximativ doi ani, în primele luni ale pandemiei.

„Dismorfie corporală și nu gânduri de sinucidere, dar nu am vrut să fiu aici”, a spus ea în timpul unui interviu recent de la casa ei din Seekonk.

„A început să ne spună că totul părea atât de supărător și deprimant”, a spus mama ei, Sonig Schiller. „De asemenea, s-a simțit ca grasă, ca și urâtă și a simțit că nu are prieteni și că era oribilă la toate. Și, după cum vă puteți imagina, când auzi asta, ca părinte, am simțit că inima mi s-a oprit. Pur și simplu am simțit greață.”

Cu învățarea la distanță și perioadele de izolare, care au împiedicat contactul în persoană cu semenii, un element crucial al dezvoltării sociale și psihologice sănătoase, pandemia a exacerbat problemele de bază.

„S-a înrăutățit mult, pentru că eram închis într-un singur spațiu, nu aveam prizele cu care aș fi obișnuit în mod normal și, de asemenea, am rămas blocat în casă toată ziua mâncând”, și-a amintit Sadie. „Așa că tulburarea mea de alimentație s-a agravat mult.”

Aceasta, la rândul său, a declanșat depresie și anxietate severă.

Numărul anual de copii din Rhode Island: Raportul arată înrăutățirea sănătății mintale și a condițiilor de învățare

Schiller și soțul ei, Jonathan, un chirurg ortoped pediatru, și-au adus fiica la cabinetul medicului pediatru, dar, la fel ca mulți furnizori de asistență medicală primară, care nu sunt de obicei instruiți în intervenții de sănătate comportamentală, cabinetul nu a fost echipat pentru a oferi nivelul de îngrijire care Sadie a cerut.

A urmat o lungă căutare. Și la fel ca mulți alți părinți care căutau îngrijire intensivă de sănătate mintală, ei au întâlnit liste de așteptare și alte obstacole. Ei au aflat direct despre ceea ce consumatorii, susținătorii și liderii din domeniul sănătății, inclusiv președinții de spitale, descriu ca fiind un sistem de îngrijire stricat – unul care a făcut obiectul audierilor înflăcărate ale Camerei și Senatului în Rhode Island în acest an.

„Sunt cu disperare oameni pe care îi cunoșteam în domeniul medical, încercând să obțin câteva informații”, a spus Sonig. „A fost aproape imposibil să găsim ajutorul de care aveam nevoie și nu a fost vina nimănui. A fost doar, din păcate, o lipsă de resurse pentru acest val uriaș de probleme de sănătate mintală și provocări cu care ne confruntăm.”

Rezultatul a fost remarcabil.

O declarație de urgență fără precedent

Problemele în furnizarea de servicii de sănătate mintală pentru copii și adolescenți sunt atât de răspândite încât Spitalul Bradley, Spitalul de Copii Hasbro, capitolul din Rhode Island al Academiei Americane de Pediatrie și Consiliul de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului din Rhode Island au făcut luna trecută un pas fără precedent: declararea unei situații de urgență.

„În calitate de psihiatru pentru copii și adolescenți care lucrează cu adolescenți, este clar că stresul și perturbările cauzate de COVID i-au împins pe mulți dintre pacienții pe care îi văd până la punctul de a se confrunta cu crize de sănătate mintală”, dr. Michael Wolfe, președintele Rhode Island. Consiliul Psihiatriei Copilului și Adolescentului, a scris în declarație.

Echipa de intervenție în criză a lui Cranston: aliniază ofițerii de poliție cu medicii de sănătate comportamentală

„Din păcate, în momentul în care se întâmplă acest lucru, mulți dintre furnizorii comunității de pacienți ambulatori din statul nostru sunt subfinanțați și pierd personal din cauza unor locuri de muncă mai bine plătite în alte sectoare. Aceasta înseamnă că tinerii noștri nu primesc îngrijirea comunitară de care au nevoie, ceea ce duce la mai multe urgențe de sănătate mintală. Această declarație de urgență este un apel la acțiune pentru a investi mai bine în rețeaua Rhode Island de furnizori de sănătate mintală din comunitate și din școală.”

Henry Sachs, președintele Spitalului Bradley, a spus: „Înainte de pandemie, deja ne confruntam cu tendințe tulburătoare, inclusiv creșterea sinuciderilor în rândul tinerilor. Pandemia a împins această situație într-o urgență deplină, cu creșteri dramatice ale vizitelor la cabinetele de urgență pentru toate crizele de sănătate mintală a copiilor.”

Ea nu a putut opri saltul unui bărbat: acum se luptă pentru a adăuga bariere sinucigașe pe podurile RI

Aceste creșteri au fost un factor în anunțul Spitalului de Copii Hasbro de joi că departamentul său de urgență a devenit neobișnuit de stresat, timpii de așteptare crescând la șapte ore în unele cazuri.

„În cei 21 de ani ai mei ca medic pediatru, nu am văzut niciodată atât de mulți copii care se confruntă cu provocări de sănătate mintală sau lipsă de acces la resursele comunității pentru a-și satisface nevoile de tratament pentru sănătatea mintală”, dr. Allison Brindle, președinte al capitolului Rhode Island al The American. Academia de Pediatrie, a scris în declarație.

„Ca stat, trebuie să ne unim pentru a găsi modalități de a investi în sistemul nostru de sănătate mintală pentru a ne sprijini mai bine copiii în această situație de urgență și pentru a implementa strategii care să promoveze sănătatea mintală pozitivă și să prevină ca o astfel de urgență să apară din nou în viitor. .”

Sondajul descoperă tendințe tulburătoare de sănătate mintală în rândul tinerilor din RI

Sondajul privind comportamentul de risc al tinerilor din Rhode Island al Departamentului de Sănătate de stat , publicat în 2019, descrie mai multe tendințe îngrijorătoare (rezultatele celui mai recent sondaj, realizat în 2021, nu vor fi disponibile până în iunie). Experții spun că pandemia a intensificat aceste tendințe. Adăugați și alți factori de stres care nu sunt direct legați de COVID, cu care se confruntă mulți copii, dar pe care sondajul nu a explorat – printre ei, presiunile de a obține rezultate din punct de vedere academic sau atletic, găsirea identității de gen, tentațiile consumului de droguri și alcool și impactul rețelelor sociale – iar imaginea de ansamblu este sumbră.

Printre constatările sondajului:

• 32,3% dintre elevii de gimnaziu și liceu din Rhode Island în 2019 au raportat că se simt „triști sau fără speranță timp de două sau mai multe săptămâni în ultimul an”, comparativ cu 24,6% în 2011.

• Anumite grupuri au fost mai predispuse la aceste sentimente, potrivit sondajului, care a constatat că „elevele, elevii de liceu gay/lesbiene/bisexuali și elevii cu probleme de sănătate pe termen lung sau cu dizabilități fizice/emoționale/de învățare au fost mai predispuși la raportați sentimentele de tristețe/nesperanță.”

• 17% dintre elevii de gimnaziu în 2019 „s-au gândit în mod serios la sinucidere”, 13% dintre elevii de liceu „s-au gândit serios la sinucidere în ultimul an”.

• 38,5% dintre elevii de gimnaziu au declarat că au fost „hărțuiți în școală sau electronic în timpul vieții lor”. Cifra corespunzătoare pentru elevii de liceu a fost de 21%.

• Dintre toți elevii care au fost hărțuiți, 20,6% „au evitat școala pentru că s-au simțit nesiguri”.

• 22,9% dintre studenții care au fost hărțuiți au încercat să se sinucidă.

Timp de așteptare de 7 ore: Spitalul de copii Hasbro se confruntă cu „furtuna perfectă” în camera de urgență

Sondajul a implicat 21 de licee eșantionate aleatoriu și 19 școli gimnaziale selectate aleatoriu; au participat în total 3.202 studenți.

Contents

Artículos relacionados

963134541716599631

963134541716599631

Leer más

699843371715632205

699843371715632205

Leer más

Preučevanje vloge dodatka Alfazone pri podpiranju moške moči in plodnosti

Preučevanje vloge dodatka Alfazone pri podpiranju moške moči in plodnosti

Pomen moške moči in plodnosti

Moška moč…

Leer más

Buscar

junio 2024

 • L
 • M
 • X
 • J
 • V
 • S
 • D
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30

julio 2024

 • L
 • M
 • X
 • J
 • V
 • S
 • D
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Adultos
0 Niños
Mascotas
Tamaño
Precio
Comodidades

Comparar listados

Comparar