Dakle, odlučio sam napraviti pet povlačenja svaki put kad sam ušao ispod njega.

Dakle, odlučio sam napraviti pet povlačenja svaki put kad sam ušao ispod njega.

Ako jest, onda smo u području socijalne anksioznosti.

Stranice

12Next ›Zadnji» Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vlastitog davatelja usluga mentalnog zdravlja. Posavjetujte se s licenciranim stručnjakom za mentalno zdravlje za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autorici

Ellen Hendriksen, doktorat

dr. Ellen Hendriksen bila je domaćin pametnog psihologa podcasta od 2014. do 2019. Ona je klinička psihologinja u Centru za anksioznost i srodne poremećaje Sveučilišta u Bostonu (CARD). Zaradila je doktorat. U UCLA i završila je usavršavanje na Harvard Medical School. Njezin znanstveno utemeljen, pristup nultog prosudbe redovito se prikazuje u Psychology Today, Scientific American, Huffington Post i mnogim drugim medijima. Njezina debitantska knjiga, kako biti sami: Utići svog unutarnjeg kritičara i uspon iznad socijalne anksioznosti, objavljena je u ožujku 2018.

Pretplatite se na pametnog psihologa Podcast Spotify Google Stitcher

Nisu sve žitarice i konzervirana hrana mogu predstaviti isto brige. Saznajte više o prerađenoj hrani i trebate li ih pojesti ovdje.

Autor Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 27. travnja 2013. u 2-minutnom čitanju

q. Pročitao sam da su prerađena hrana, poput žitarica i konzerviranog graha, loša. Ali što je s organskim žitaricama s malo šećera i natrija? Što je s organskim grahom bez dodanih limenki bez natrija i BPA? Jesu li to u redu ili sve žitarice i konzervirana hrana predstavljaju iste brige?

a. Kao općenito pravilo, smanjenje oslanjanja na pripremljenu i pakiranu hranu i kuhanje više hrane od nule odličan je način za poboljšanje prehrane. Ali postoji velika razlika između visoko prerađenih proizvoda koji su prepuni soli, šećera i praznih kalorija i vrste minimalno prerađene hrane koju ovdje opisujete uromexil forte u ljekarni Internet.

Stavili ste prst na neke od glavnih briga za preradu hrane: konzervirana hrana obično je mnogo veća kod natrija od svježe hrane, a mnoge su limenke obložene BPA, potencijalno štetnom kemikalijom. U mjeri u kojoj odabirete proizvode koji ne sadrže dodani natrij i bez BPA-a, vi steknite te opasnosti. ŽEPE SRENE za jelo često su šokantno visoko u šećeru-ali zvuči kao da tražite zdravije mogućnosti. (Vidi također: Moje pravilo pet prilikom kupovine žitarica.)

Pod pretpostavkom da vaša prehrana sadrži i razne svježeg povrća, proteina i druge cjelovite hrane, to mi ne zvuči kao da vi previše se brinuti. U mom ormaru uvijek ćete pronaći nekoliko limenki crnog graha, slanutak i rajčice – dobro, prikladni, prikladni i svestrani sastojci koje mogu kombinirati sa svježom namirnicama kako bih stvorio razne hranjive obroke.

Vidi vidi Također: Koliko trebamo ići kako bismo izbjegli prerađenu hranu?

Ulijevanje mlijeka u zdjelu s žitaricama za doručak iz zatvarača

O autorici

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reanagel je licencirana nutricionistica s licencom za certifikat odbora, autor i tvorac jednog od najzahtjevnijih podcasta zdravlja i fitnessa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Saznajte četiri četiri treninga nakon hvala, što vam može pomoći da brzo sagorite te kalorije.

Ben Greenfield, momak za početak, 14. prosinca 2015. 2-minute Readepisode #264 Play pause Slušajte 4 Trening nakon zahvalnosti trenutno imamo problema s reprodukcijom na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Vježba #3: 5×5’s

Ovaj trening zahtijeva teretanu ili pristup nekim utezima, ali daje vam moćnu kombinaciju od snaga, brzina, mišićna izdržljivost i, naravno, ostati vjeran našim njima, ekstremno kalorično sagorijevanje.

s toliko teškim težinom koliko možete podići s dobrim formom, napravite pet setova od pet ponavljanja od pet ponavljanja :

BenchPress Deadlift Backsquat Rame Press Power Clean

i za bonus bodove? Evo finišara: 10×30 sekundi sprint u vašem maksimalnom tempu trčanja na nagibu od 8-10%. Odmarajte se 60 sekundi između svakog sprinta.

Vježba #4: Hotelske stepenice

Putujući preko praznika? Evo vrlo dobre opcije za vježbanje ubojice, čak i kad je vaša hotelska teretana zaluđena:

Pokrenite jedan stupanj stepenica jedan po korak. Zaustavite se na slijetanju za 20 sekundi izometrijski čučanj. Pokrenite sljedeći let stepenica dva koraka odjednom. Zaustavite se na slijetanju za 20 push-up-a. Pokrenite sljedeći let stepenicama po kutiji skakućući onoliko koraka odjednom. Zaustavite se na slijetanju za 20 planinskih penjača. Ponovite za što više letova. Zanemarite čudne izglede koje dobivate od vrlo malo ljudi koji ikada koriste hotelske stepenice ovih dana.

Prošle godine sam tvitnuo da „prosječni Amerikanac jede oko 3.000 do 3.500 kalorija tijekom Dana zahvalnosti. To je 14.500 skakača! » Srećom, postoje brži i zabavniji načini sagorijevanja kalorija iz turske ekstravagancije, a sada znate nekoliko mojih favorita!

Pa što mislite? Imate li pitanja o ove četiri vježbe nakon toga? Krenite na facebook.com/getfitguy i pridružite se tamošnjem razgovoru.

Slika ljubaznošću Shutterstock -a.

Pages

«Prvo‹ Prethodno12 Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe samo za informativne svrhe . Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Krug za vježbanje kućnih vježbanja tijekom razdoblja mračnog vremena doveo me do razmišljanja o povijesti moderne teretane i gdje su kretanje i fitness krenuli po zlu. Zaista postoje samo četiri jednostavne stvari koje morate učiniti da biste ostali fitne, a nijedna od njih ne uključuje maštovitu opremu ili teretanu.

Brock Armstrong za početak, 16. veljače, 2021. 6-minutna ReadePisode #522 Play pause Slušajte Četiri jednostavna kriterija koja će vas držati u skladu s tim da trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox. Brzi i prljavi

Da biste se uklopili, stvarno trebate učiniti samo četiri stvari:

Povećajte otkucaje srca izazivajte mišiće zadirkuju ravnotežu i pokretljivost Ponovite ovo

prije nego što zaronim, dopustite mi da postavim Postavite malo za vas.

Ako me pratite čak i kratko vrijeme, znat ćete da sam veliki obožavatelj hodanja. Puno hodam! Čak sam pohađao tečaj hodanja ne tako davno da bih podigao svoju igru hodanja i osigurao da ću nastaviti hodati još mnogo godina koje dolaze. Dakle, s obzirom na to, vjerojatno se nećete iznenaditi kad kažem da ako se nešto ometa u mojoj rutini hodanja (poput nasilno lošeg vremena), malo se uznemirujem. I pod tim mislim potpuno mrzovoljan.

Na ovo posebno blistavu, hladnu, kišnu, yucky večer, planirao sam izvući najmanje 5000 koraka (ne da sam opsjednut brojem) Ali već sam imao dan punjenja vjetra i kiše. Dakle, duboko sam udahnuo i tu uznemirenost pretvorio u kreativnost.

Krug hodanja u kući

Moj dom nije velik, ali odlučio sam da ću vidjeti koliko koraka mogu učiniti oko svog životnog prostora prije nego što mi dosadi. Započeo sam svoj krug u kuhinji. Tada sam zaronio dnevnu sobu i oko stola za blagovaonicu. Zatim uz stepenice do TV sobe, oko spavaće sobe, natrag niz stepenice do mog ureda, kroz «sobu za pokret» i natrag do kuhinje. Tužan sam kad sam otkrio da to nije bilo sasvim 160 koraka. Nije sjajno. Ali odlučio sam da ću još uvijek napraviti još nekoliko petlji. Uostalom, nekoliko stotina koraka bez sumnje je bolje nego bez koraka.

Znam da zvučim kao luda osoba kad kažem da je to bila jedna od najzabavnijih šetnji koju sam dugo imao.

Tada su stvari počele dobivati Zanimljivo kad sam shvatio da hodam točno ispod svoje pulf-up trake sa svakim krugom. Dakle, odlučio sam napraviti pet povlačenja svaki put kad sam ušao ispod njega. Tada sam primijetio da spavaća soba ima veliki prazan komad tepiha između kreveta i vrata, što je savršeno za neke push-up. Dakle, pogodili ste, napravio sam 10 push-up-a svaki put kad pogodim to mjesto.

Sada sam kuhao! Bio sam nadahnut da pronađem više načina za proširenje ovog kruga, pa sam otvorio vrata garaže i dodao to u petlju. Uključio sam i nekoliko dodatnih koraka dodavanjem kupaonice u svoj krug. Budući da je kupaonica mala i nisam dodala puno korak, odlučio sam tamo napraviti 10 čučnjeva u tjelesnoj težini.

Znam da zvučim kao luda osoba kad kažem da je to bila jedna od najzabavnijih šetnji koju sam dugo imao. Definitivno sam pogodio svoj broj 5.000 koraka, plus vjerojatno sam napravio 50 povlačenja i najmanje 100 push-up-a i čučnjeva. Razgovarajte o odličnoj vježbi-u mom domu, u svojoj redovnoj odjeći-samo s puhanjem kao opremom!

Zašto bismo trebali izbaciti sve-ili ništa ne razmišljanje

Kasnije te noći, razgovarao sam s prijateljem i rekao sam mu što sam učinio. Predložio mi je da napišem članak i napravim epizodu podcasta o tome. Inspirirao ga je moja kreativnost, impresioniran mojim odbijanjem da me dopusti da me vrijeme otkrije od moje zabave i ohrabrio da sebi prihvati taj način razmišljanja.

Koji je to način razmišljanja? Ona koja izbjegava ponašanje svih ili ništa s kojom se često susrećemo u današnjem svijetu ekstremne prehrane i fitnessa.

Vjerujem u važnost življenja aktivnog načina života.

Napisao sam i prije, u članku nazvanom Covid Couch krumpir? Ostanite aktivni s ‘Pokretnim zalogajima’, da previše ljudi još uvijek ima na umu da je teretana, klub ili studio najbolji (a možda i jedini) način da se fizički pokret ubaci u njihov dan. Nije istina!

opet, ako me pratite neko vrijeme, znate da vjerujem u važnost življenja aktivnog načina života. Provesti neko vrijeme u teretani ili u fitness razredu je sjajno (kad je to sigurno), ali trebalo bi potrajati stražnje sjedalo kako bi redoviti, lako inkorporativni pokret bio dio vašeg svakodnevnog života.

Sjajna stvar u vezi s tim je koliko to može biti prilagodljivo. Sve što trebate učiniti je popuniti praznine na rečenici, pa što ako ne budem __? Još uvijek mogu ___.

pa što ako nemam vremena raditi 45-minutnu internetsku klasu joge? Još uvijek mogu napraviti neke svinjske čučnjeve dok se igram s djecom. Pa što ako nemam set utega za vježbanje? Još uvijek mogu napraviti lift zdjelice i niži pokret dok pripremam večeru. Pa što ako ne uživam raditi u klupi? Još uvijek mogu raditi push-up u parku (možda u parki i rukavicama). Pa što ako ne želim kupiti skup komad kardio opreme? Još uvijek mogu napraviti udarce rakova od rakova u kuhinji. Pa što ako nemam pristup fitness objektu? Još uvijek mogu napraviti parkour iznenađenja na parkiralištu trgovine.

Ako kliknete na bilo koju od gornjih veza, vidjet ćete da stvarni moji prijatelji rade navedene aktivnosti. Potičem vas da kliknete i budete nadahnuti!

Moja poanta je da, umjesto da budem razočaran i krut zbog onoga što smatrate vježbom, biti oduševljen i fleksibilan u vezi s pokretom koji možete učiniti. Sada. Gdje si. S onim što imate na raspolaganju.

Kratka povijest teretane

Nisam ni na koji način povjesničar, ali nekoliko internetskih pretraga reklo mi je da je tek 1939. godine Jack Lalanne (Starovremeno Fitness Legend) otvorio je ono što je najavljeno kao prvi zdravstveni klub u Oaklandu u Kaliforniji. U to su vrijeme ti klubovi bili uglavnom gusta, prašnjava, podrumska mjesta s bokserskim prstenom, teškom vrećicom i nekoliko zahrđalih željeznih utega koji su se probijali po tom području. Ovdje su (pretežno) muškarci podigli utege ili su se osposobljavali za određene sportove (a ne potraga za slikovitim Abs i PEC -om).

Stvarno rođenje onoga što danas nazivamo teretane nije se dogodilo do 1960 -ih i 1970 -ih . U stvari, vjerojatno Gold’s teretana 1965. godine signalizirala je početak ove šaljive moderne ideje da se u umjetnom okruženju treba stvoriti opće zdravlje i kondicija (ili ponovno stvoriti). Prije toga, ostali smo u formi izvodeći ručni rad koji je život zahtijevao.

Zašto se svi toliko bojimo da jednostavno pomičemo svoje tijelo bez ikakvih vodstva ili opreme?

It It bilo je 1977. godine da je veći dio stanovništva polako upoznat s idejom da su teretane mjesto na koje biste mogli ići «fitirati». Ali teretane još uvijek nisu uhvaćene tek 1980 -ih. Imao sam 6 godina 1977. godine i nisam zakoračio u ono što bismo nazvali teretanom do kasnih 80-ih ili ranih 90-ih. Pa ipak, mnogi moji suvremenici i dalje drže ideju da se ne mogu uklopiti ako ne mogu doći, ne vole ili ne mogu priuštiti teretanu.

huh. Taj pomak u razmišljanju nije trajao dugo, je li to?

Isto vrijedi i za opremu koju povezujemo s FIT -om. A ne govorim ni o stvarima poput Peletona (koje su postale samo popularne u posljednje dvije godine). Fantastične jastuke za trčanje, uz podršku luka i izgrađene potpetice, zapravo su nastale nakon što su teretane učinile (sredinom 1980-ih).

Dakle, zašto se svi toliko bojimo da jednostavno pomaknemo svoja tijela dalje Naš vlastiti bez ikakvih smjernica ili posebne opreme? Kako smo postali tako brzo isprani mozak da mi se čini da vjerujemo da ne možemo jednostavno pomicati svoja tijela, na zanimljive načine, samostalno, kad god nas raspoloženje pogodi?

Pogrešno, zahvalan sam što vidim kako se ljudi na društvenim mrežama uzbuđuju zbog mojih videozapisa o vježbama koje možete raditi kod kuće. Ali također sam tužan što su se ljudi osjećali tako izgubljeno i očajnički bez njih. Pretpostavljam da jednostavno ne želim vjerovati da je u ~ 40 kratkih godina naša vrsta postala toliko odvojena od općeg pokreta cijelog tijela da padamo na dijelove ako ne možemo prisustvovati našem tjednom Bodypump, orangetheory, čistu barre, ili Klasa ciklusa duše.

4 jednostavni kriteriji za dobivanje i ostajanje fit

Izazivam sve vas koji su to proveli kroz ovo, doduše, i prljave bijele da kopate duboko u svoje kreativne umove, vaš Sjećanja na klasu teretane u školi ili vaše osnovno razumijevanje kako se vaše tijelo osjeća kada ga zamolite da izvede određene radnje da biste vidjeli možete li smisliti način da napravite četiri jednostavne stvari:

Povećajte otkucaje srca ( Malo ili puno) izazov za svoje mišiće (malo ili puno) zadirkuje ravnotežu i pokretljivost (koliko god se osjećate sigurno) ponavljajte korake jedan kroz tri dosljedno

jer je to uistinu sve vježba. I na najjednostavniji mogući način, to je sve što je potrebno da se dobije i ostane u formi.

Možete je odjenuti u tehničke tkanine i dati svom treningu maštovito ime poput Foxycise, što bi vjerojatno bilo stvarno zabavno (i s tim nema ništa loše.) Ali na kraju, da biste dobili trening , ove četiri stvari su sve što trebate učiniti da biste sebi dodijelili kondiciju koju tražite.

Contents

Artículos relacionados

993690341719717192

993690341719717192

Leer más

868119891718455370

868119891718455370

Leer más

963134541716599631

963134541716599631

Leer más

Buscar

julio 2024

 • L
 • M
 • X
 • J
 • V
 • S
 • D
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

agosto 2024

 • L
 • M
 • X
 • J
 • V
 • S
 • D
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Adultos
0 Niños
Mascotas
Tamaño
Precio
Comodidades

Comparar listados

Comparar